Miért nem lehet célzott hatást elérni egy homeopátiás szerrel?

Magyarul miért nem működik úgy a homeopátia mint a hagyományos gyógyszer, hogy egy szer, egy bizonyos hatás, bárkinek is adom?

A homeopátiás szerek ENERGETIKAI alapúak. Egy bizonyos frekvencián rezeg mindegyik.

Amikor betegek leszünk az emberi szervezet egy tünet mintába rendeződik, ami szintén egy vibrációs frekvenciát képvisel, energetikai szinten. Ezt a vibrációs frekvenciát a homeopaták a tünet minta azonosítása által ismerik fel.

Az energetika törvényei szerint a két frekvenciának EGYEZNIE kell, ezért a célunk hogy a szer és a beteg rezgése egyezzen.

Ezért nem lehet szereket szedni az alapján hogy “ez a szer jó az asztmára, próbáld meg”. Vagy szedd be a belladonnát, az mindig jó a lázra.

És ebből a példából kiindulva, attól hogy valaki lázas lesz, nem fog a belladonna frekvenciáján rezegni automatikusan. Pontosan fordítva kell gondolkozni, tehát hogy ez a láz most a belladonna frekvenciáján rezeg e vagy sem.

What is classical homeopathy?

Classical homeopathy is the strict adherence to the rules set forth by the founder of homeopathy, Samuel Hahnemann. These include prescribing only one remedy at a time. This is very important as remedies can affect each other and cancel out when given simultaneously.

Another key principle of classical homeopathy is basing a prescription solely on the “symptoms” of the patient, meaning perceptible change from the baseline, be it physical, mental or emotional.

This immediately rules out the possibility of homeoprophylaxis, or giving a remedy to avoid future infections – similarly to vaccines. This is because there are no symptoms yet, thus the remedy will not act. Unfortunately a lot of homeopaths practice homeoprophylaxis. It simply does not work.

Ignoring the symptoms has also given rise to giving remedies based on the infecting agent. Some homeopaths will prescribe the homeopathic remedy based on the flu virus, in a case of the flu. Similarly, giving remedies made from any disease causing material has also become prevalent. This is usually termed “tautopathy” and has given rise to all sorts of “methods” in homeopathy that intend to “detoxify”. One such instance could be “detoxifying” someone after antibiotics.

This is considered bad practice in classical homeopathy. In ANY homeopathic case, a remedy must chosen based on the symptoms of the patient.

In very rare cases, remedies made from conventional medicine and bacteria and viruses might become necessary, but these instance are the exception rather than the rule. For instance, an extremely severe bout of the flu might leave residual effects on a patient. It is conceivable that in such a case, the patient may need a dose of the homeopathic remedy made from the flu virus – as part of the treatment, which will then continue normally by taking into consideration the symptoms and prescribing the remedy most similar to the case.

Mi a Polysorbate 80?

A Polysorbate egy vegyszer ami kinyitja a vér-agy gátat. Agyi kemoterápiánál használják.

Az oltásokban is benne van, és sajnos mellékhatásként azt okozza hogy az agyba könnyebben hatolnak be a káros vegyületek: aluminium, formaldehyde, glyphosate, stb.

A világ elitje saját magát homeopátiával kezeli, miközben a tömegek toxikus vegyszerezést kapnak 😖

A homeopátiával kapcsolatban John D. Rockefeller azt mondta: “progresszív lépés az orvostudományban”. Saját maga is használta a homeopátiát, talán ezért is élt aggastyán korig. Ennek ellenére a tömegektől elvenni szándékozta a homeopátiát, ami sikerült is neki. Az 50-es évekre hírmondója se maradt a gyógymódnak.

Hogy ezt elérje, finanszírozta a Flexner Report nevű jelentést. Ezzel a kamu jelentéssel saját kézbe vette az orvosi egyetemek irányítását az Egyesült Államokban

Kialakította a mai kémiai gyógyszerezés kizárólagosságát.

Nem tudhatjuk, de a mai helyzet hasonló lehet, tehát az elit a homeopátiát felhasználva él tökéletes egészségben 90, 100 évekig (lásd pl. Trump) , miközben a tömegeknek a hagyományos gyógyszereket erőltetik.

Mi az izopátia/tautopátia? Hová tartozik az oltás kivezetés?

Olyan hogy “oltáskivezetés” nem létezik a homeopátiás irodalomban. (komolyan)

Ellenben olvashatunk olyanokról hogy IZOPÁTIA/TAUTOPÁTIA

Az izopátia-tautopátia a megbetegítő biológiai vagy kémiai ágens beadása homeopátiás szerként. A homeopátia alapítója, Samuel Hahnemann nem támogatta – lásd Organon 56. paragrafus lábjegyzet.

De amit Hahnemann nem támogatott az nem az oltáskivezetés, hanem az izopátia. Az oltáskivezetés egy lépéssel tovább megy és nem a megbetegítő ágenst adja be, hanem a még nem beteg szervezetbe, a LEHET hogy megbetegitő ágensel egyszerre az abból készült homeopátiás szert.

Látható, hogy az oltáskivezetés teljes mértékben idegen a homeopátiától, mégcsak megvitatásra sem érdemes

Miért nem lehet influenzinummal megelőzni az influenzát?

Sokan megelőző szándékkal adják a nozódákat (kórokozókból készült homeopátiás szereket).

Az egy külön téma hogy létezik-e egyáltalán homeopátiás megelőzés, de rájöhetünk könnyen hogy miért hibás a “nozódás” gondolkodás ha leegyszerűsítjük a kérdést, és azt kérdezzük:

Lehet e kezelni jelenlevő betegségeket a hozzájuk tartozó nozódával minden esetben?

A válasz egyértelműen nem. A tuberkulózist nem lehet minden esetben tuberculinummal kezelni, a gonorrheat nem lehet minden esetben medorrhinummal kezelni, és a rühöt nem lehet minden esetben psorinummal kezelni.

Sok esetben csak másik szerre fognak reagálni ezek a betegségek.

Akkor megelőzésként miért hatna minden esetben az influenzinum?!

Az egészség definíciója

Magyar felirattal!

Az egészség definíciója George Vithoulkastól. Ez az egyik legelső dolog amivel egy homeopátiás tanfolyamon foglalkozni kell. Mit akarunk egyáltalán elérni a betegeknél?

Ez pont az a téma, hogy a célunk nem az hogy tüneteket eltüntessünk, hanem egy ideális állapotba hozzunk egy beteget. Ez a holisztikus szemlélet.

A Benveniste kísérletről

George Vithoulkas személyes résztvevője volt a Benveniste sztorinak (a hires viz memóriája kísérlet). Ebben a videóban lerántja a leplet a történetről, amelyről sokan azt hiszik hogy “bebizonyította” a homeopátiát. Majd rátér arra hogy verte át James Randi, aki egy hasonló kísérletre akarta rávenni, majd az utolsó pillanatban kilépett a megállapodásból. A videó sajnos csak angolul van.

Mi alapján lehet felírni homeopátiás szereket?

1. A tünetek totalitása (összessége).

2. Kulcstünetek.

3. A szer főbb strukturális elemei alapján.

4. A szer “esszenciája” alapján. (nem mindig de főleg mentális esszenciára gondolunk).

5. Valamilyen világos kiváltó okozó hatás alapján.

Hering törvénye

Hering törvénye a homeopátia egyik alap törvénye. Eszerint a gyógyulás belülről kifele, fentről lefele, fontos szervrendszerektől a kevésbé fontos szervrendszerek irányába, valamint időrendileg fordított sorrendben történik.

Mit jelent ez például a gyakorlatban? Pl. ha valakinek depressziója van és ekcémája és kap egy homeopátiás szert és az ekcémája eltűnik, de ugyanúgy depressziós, akkor a szer HELYTELEN volt és többet ártott mint használt.

Tehát nem lehet a szervezetet bombázni nyakló nélkül és minden esetben kijelenteni hogy jó volt egy szer csak azért mert valamelyik tünet eltűnt. simán lehet hogy a illető sokkal betegebb lett.

Likeolj a Facebookon!

Hozzászólások

A gyógyítás legmagasabb ideálja a gyors, enyhe, tartós egészség-helyreállítás, vagy a betegség kiküszöbölése, megszüntetése teljes terjedelmében, mégpedig a legrövidebb, legmegbízhatóbb, következményekkel nem járó módon és áttekinthetõ alapon.
---- S. Hahnemann, Organon 2.§