Miért nem lehet célzott hatást elérni egy homeopátiás szerrel?

Magyarul miért nem működik úgy a homeopátia mint a hagyományos gyógyszer, hogy egy szer, egy bizonyos hatás, bárkinek is adom?

A homeopátiás szerek ENERGETIKAI alapúak. Egy bizonyos frekvencián rezeg mindegyik.

Amikor betegek leszünk az emberi szervezet egy tünet mintába rendeződik, ami szintén egy vibrációs frekvenciát képvisel, energetikai szinten. Ezt a vibrációs frekvenciát a homeopaták a tünet minta azonosítása által ismerik fel.

Az energetika törvényei szerint a két frekvenciának EGYEZNIE kell, ezért a célunk hogy a szer és a beteg rezgése egyezzen.

Ezért nem lehet szereket szedni az alapján hogy “ez a szer jó az asztmára, próbáld meg”. Vagy szedd be a belladonnát, az mindig jó a lázra.

És ebből a példából kiindulva, attól hogy valaki lázas lesz, nem fog a belladonna frekvenciáján rezegni automatikusan. Pontosan fordítva kell gondolkozni, tehát hogy ez a láz most a belladonna frekvenciáján rezeg e vagy sem.

Likeolj a Facebookon!

Hozzászólások

A gyógyítás legmagasabb ideálja a gyors, enyhe, tartós egészség-helyreállítás, vagy a betegség kiküszöbölése, megszüntetése teljes terjedelmében, mégpedig a legrövidebb, legmegbízhatóbb, következményekkel nem járó módon és áttekinthetõ alapon.
---- S. Hahnemann, Organon 2.§